Get Adobe Flash player
Home Collectie Laminaat

Laminaat

Laminaatvloeren:
Voor een kundig advies en een uitgebreide uitleg over de mogelijkheden kunt u langskomen in onze showroom Gasthuisstraat 69 te Kaatsheuvel. Laminaatvloeren worden ook wel eens laminaatparket genoemd. En dat is niet zo vreemd, want in feite lijkt laminaat niet alleen qua uiterlijk sterk op parket, maar ook qua opbouw. Met dien verstande, dat de materialen waaruit een laminaatvloer opgebouwd is totaal anders zijn dan die van een parketvloer.

Laminaat garandeert u een mooie vloer voor jarenlang woonplezier. Het is onderhoudsvriendelijk, kan tegen een stootje, is comfortabel en is heel natuurlijk.

De huidige populariteit van laminaat is mede te danken aan het geringe onderhoud dat deze vloeren nodig hebben. In de huidige maatschappij hebben de mensen geen tijd om uren aan hun vloer te besteden en een laminaat vloer leent zich daarom uitstekend voor de combinatie van gemak en schoonheid. U kunt laminaat onderhouden door licht vochtig te dweilen met een laminaatcleaner of te stofzuigen.

Kliklaminaat:
Sinds de invoering van het kliklaminaat is het voor iedereen weggelegd om een vloer zelf te leggen. Door de perfecte pasvorm ligt de vloer er altijd netjes bij en heeft u geen last van vervelende kieren. Ook de plinten laten zich goed verwerken. Voor de plakplinten is er een verstekkniptang te koop; u kunt dan op een nette manier om de kozijnen heen werken.

Iedereen heeft een andere smaak. Daarom vindt u in onze winkel een ruime sortering aan merken, kwaliteit en kleuren. Komt u gerust eens langs in onze winkel, waar wij u vakkundig uitleg en advies kunnen geven.

De merken uit onze collectie zijn:

  • Quickstep
  • Ambiant
  • Berryfloor

 

Laminaat

Wij zijn dealer van:
Banner
Banner
Banner